DESPRE NOI SERVICII RESURSE PORTOFOLIU CONTACT

Certificari:

RESURSE

“Structurile durabile in timp sunt construite pe fundatii solide!”

Acesta este motto-ul nostru pe care il aplicam in contractarea lucrarilor de constructii executate. Relatiile cu clientii si partenerii nostri reprezinta cea mai puternica fundatie pentru noi!

Numărul mediu al personalului angajat este de 90 de oameni din care 15 personal T.E.S.A., 6  personal calificat de conducere si 69 personal de executie.

 

• Personalul de conducere organizează, coordonează şi răspunde pentru realizarea activităţilor conform regulilor prestabilite.

Personalul muncitor angajat are pregătirea şi nivelul de calificare necesare pentru realizarea tuturor tipurilor de activităţi componente ale procesului de execuţie produse/lucrări de construcţii-montaj. Evidenţa personalului muncitor angajat, pe meserii şi niveluri de calificare, este asigurată de către Departamentul de Resurse Umane.

Bazele de producţie şi depozitare, dotările necesare pentru organizarea de şantier şi dotarea tehnică şi de producţie a societăţii – cuprinzând echipamente, mijloace de mică mecanizare, mijloace de transport – asigură condiţii optime pentru realizarea lucrărilor contractate, la nivelul de calitate şi în termenele stabilite.

© DADESIGN | Comunica prin imagine